امنیت سایبری و تاثیر آن در هوش مصنوعی

مهر ۲۹, ۱۴۰۲

شما هم در مورد هوش مصنوعی و کاربردهای آن در برنامه تلویزیونی، اخبار و یا در رسانه های اجتماعی مطالبی را شنیده و دیده اید ، تیم تحقیقاتی مرکز بازرگانی ایران بنا به درخواست متعدد شما عزیزان مطالبی را در مورد امنیت سایبری در هوش مصنوعی تهیه کرده است است که امیدواریم این مطالب مورد استفاده و پسند شما دوستان قرار گرفته باشد.

امنیت-سایبری

همانطور که می دانید موارد مورد استفاده از هوش مصنوعی بسیار وسیع است ، از هوش مصنوعی در زمینه های تجارتی ، صنعتی ، الکترونیکی ،افزایش فروش و …. مورد استفاده قرار می گیرد اما یکی از زمینه هایی که استفاده از هوش مصنوعی در آن متاسفانه مبتدی هستیم در زمینه امنیت سایبری می باشد.

نقش امنیت سایبری در هوش مصنوعی :

همانطور که گفته شد هوش مصنوعی در زمینه های مختلفی کاربرد دارد ، اما تا چه میزان می توان به داخل یک دستگاه که تمامی کار آن با هوش مصنوعی تعبیه شده است کار کرد.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

اما باید این نکته مهم را در نظر گرفت که تا چه میزانی موارد امنیت سایبری در هوش مصنوعی سیستم ما انجام شده است که در صورت هک شدن تا چه میزان جلوی هکر ها ایستادگی خواهد کرد ویا در صورت نداشت سیستم امنیت سایبری خصارات جبران ناپذیری را به مجموعه و یا سازمان ها خواهد رساند.

موارد اساسی جهت تهیه نقشه استاندارد بین المللی :

در مسیر ساخت و تولید، قطعه مورد نظر ما، فرآیندها و مراحل مختلفی را طی میکند تا به قطعه نهایی قابل استفاده تبدیل شود . معمولا” علاوه بر تهیه نقشه برای قطعه تمام شده ( که شامل تمامی ابعاد و مشخصه های قطعه است )، برای برخی فرآیند های مهم مثل ریخته گری ، پوشش ، سنگ زنی و … نیز، یک نقشه فنی مخصوص به آن مرحله تهیه و ارائه میگردد که همه آنها باید از نظر ابعاد و اطلاعات مورد نیاز کامل بوده و فاقد اطلاعات غیر ضروری باشد.

امنیت سایبری

یکی از مهمترین تکنولوژی‌هایی که برای امنیت فیزیکی استفاده می‌شود، پردازش تصویر و بینایی ماشین است. در امنیت فیزیکی شما باید اتفاقات رخ داده را ببینید، خطر را تشخیص دهید و آن را به سرعت اطلاع رسانی کنید.

همواره داده های مرتبط و بروز را شناسیایی کنید :

با توجه به اینکه هوش مصنوعی در حقیقت تقلیدی از هوش انسانی می باشد لذا  طوری باید طراحی شود که در همه اوقات و به صورت مداوم در حال بروزرسانی و بهبود بخشیدن به خودش باشد .

ایجاد فن آوری های SOAR برای تقویت مدیریت امنیت

یکی از تکنولوژی های ضروری برای به دست آوردن یک عملیات امنیتی جامع به نام SOAR  ویا به اختصار Security Orchestration, Automation and Response  می باشد ، این فناوری به مجموعه و حتی سازمان ها این اجازه را می دهد تا تمامی اطلاهات و داده های مربوط به تهدیدات امنیتی را از تمام شبکه ها جمع آوری کرده و سپس اتوماتیک وار رویداد های  امنیتی را بدون کوچکترین دخالت نیروی انسانی پاسخ دهد .

سه مورد از مهم ترین قابلیت های فناوری SOAR :

دیدگاهتان را بنویسید